Kuusisto, Villa Wolax

Kaarina – Kuusisto, Villa Wolax

Kuusisto, Villa Wolax >
Kaarina – Kuusisto, Villa Wolax

Pyöräile saariston sydämeen

Villa Wolaxin historiallinen kartanomiljöö sijaitsee Turun saaristossa, Kuusiston saaren länsikärjessä. Alueen upeat saaristolaismaisemat ovat kuin tehty pyöräilyyn. Fatbiken sähköavustus tekee pyöräilystä kepeää ja voit keskittyä maisemiin entistä enemmän.

Vuokraa e-fatbike helposti netissä ja nouda Villa Wolax, Villa Wolaxin tie 40, Kuusisto (Kaarina). Pyöräilykypärä kuuluu vuokrauksen hintaan.

Tee varaus

Valitse sähköpyörä ja ajankohta

Yhteystiedot

Kaarina – Kuusisto, Villa Wolax

Kaarina – Kuusisto, Villa Wolax

Alueen pyöräreitit

Villa Wolaxin ympäristöstä löydät upeita pyöräreittejä merellisissä maisemissa. Voit tehdä retken esimerkiksi Kuusiston keskiaikaisen Piispanlinnan raunioille tai tutkia Suomen kauneinta pyöräilyreittiä, Saariston Rengastietä.

Tutustu Reitistön reitteihin ja lähde tutkimaan suomalaista rannikkoseutua.

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää