Ruka

Fillariovelle

Ruka >
Fillariovelle

Fillari ovelle - helpoin tapa vuokrata pyörä

Rukan alueella Fillariovelle toimittaa e-fatbiken suoraan ovellesi! Pyörä toimitetaan toivomaasi osoitteeseen klo 9.30 mennessä ja noudetaan päivän päätteeksi pois klo 18. Voit polkaista matkaan suoraan pihastasi.

Rukalla on mahtavat puitteet pyöräilijälle ympäri vuoden, sillä monipuolisia reittejä ylläpidetään aktiivisesti myös talvella. Sähköavusteisella fatbikella selviät kevyesti haastavammissakin olosuhteissa.

Tee varaus

Valitse sähköpyörä ja ajankohta

Yhteystiedot

Fillariovelle

Fillariovelle

Alueen pyöräreitit

Ruka-Kuusamon alue on pyöräilijän paratiisi! Alueella on lukuisia eri tasoisia reittejä, ja osaa reiteistä ylläpidetään myös talvella. Miten olisi Oulangan kansallispuiston erämaareitti? Tutustu Outdooractiven reittioppaaseen.

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää