Sinustako jakelija?

Vuokraustoiminnan aloittaminen on riskitöntä

Laaja kumppaniverkosto ympäri suomen

Haluamme tarjota turvallisia luonto- ja liikuntaelämyksiä kaiken tasoisille liikkujille. Toimintamme perustana on laaja kumppaniverkosto ympäri Suomen. Pyörien jakelijoita eli vuokrauskumppaneita on jo mittava määrä, mutta olemme aina kiinnostuneita uusista toimijoista.

Tarjoamme jakelijalle uusia sähköavusteisia fatbike-maastopyöriä edelleen vuokrattaviksi jakelijan omasta toimipisteestä. Jakelijan toimialueen tulee soveltua toimintaamme siten, että loppuasiakkaan saavutettavissa on mielenkiintoisia maastoja, jotka soveltuvat e-fatbikella ajeluun. Jakelijalla tulee olla sellaista liiketoimintaa, että pyöriä on mahdollista vuokrata korkealla käyttöasteella. Tyypillisesti jakelija toimii luontokohteiden lähellä kuten esimerkiksi laskettelu- ja matkailukeskuksissa.

Toiminnan aloittaminen on riskitöntä ja helppoa

Jakelijalle toiminnan aloittaminen on riskitöntä, sillä aloituskustannuksia ei ole. Me tuomme pyörät ja pyörätelineet jakelijan toimipisteeseen, minkä jälkeen pyörien vuokraustoiminta voi alkaa. Kumppaneillemme tämä mahdollistaa merkittävän uuden tulovirran, joka muodostuu tulonjaosta toteutuneiden vuokrausten mukaan. Jokainen jakelijamme toimii itsenäisenä liikkeenharjoittajana. Pyörien omistusoikeus säilyy koko ajan Efatbike.fi:llä.

Olemme kehittäneet vuokraustoimintaa varten varausjärjestelmän ja mobiiliapplikaation, joiden avulla vuokraustoiminnan pyörittäminen on vaivatonta ja toiminnan voi aloittaa heti. Asiakkaat varaavat ja maksavat vuokrauksensa etukäteen Efatbike.fi:n tietojärjestelmää käyttäen. Varastonhallinta toimii automaattisesti, eikä jakelijan aikaa kulu varausten kirjaamiseen tai maksuliikenteen pyörittämiseen. Jakelijan täytyy ainoastaan varmistaa, että vuokrattavat pyörät ovat toimintakunnossa ja asiakkaalla on lain edellyttämä pyöräilykypärä. Moni jakelijoistamme tarjoaa pyöräilykypärän asiakkaan käyttöön. 

saat täyden tukemme toiminnan aloittamiseen

  • Tuomme toimipisteeseesi pyörät ja pyörätelineen veloituksetta.
  • Koulutamme helppokäyttöisen varausjärjestelmän sekä mobiilisovelluksen käyttöön.
  • Räätälöimme sinulle tarpeidesi mukaan kattavan markkinointipaketin. Markkinointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!
  • Hyvin huollettuina sähköpyörät kestävät käyttöä, mutta mikään ei ole ikuista. Kun pyörä tulee käyttöikänsä päätepisteeseen, haemme pyörän pois ja tarvittaessa tuomme uuden tilalle.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!