Levi

Elan Ski Shop

Levi >
Elan Ski Shop

Levillä pyöräillään ympäri vuoden

Levi on helposti tavoitettava ympärivuotinen matkailukohde Tunturi-Lapissa. Kittilässä on mahtavat puitteet pyöräilijälle, sillä monipuolisia reittejä ylläpidetään aktiivisesti myös talvella. Kesäkaudella yötön yö takaa ikimuistoiset elämykset maastossa, joten lähde rohkeasti yön selkään. Ruska-aikaan taas pääset kokemaan luonnon todellisen väriloiston. Joko mennään?

Vuokraa e-fatbike ja nouda Elan Ski Shopista, Keskuskuja 2 A.

Yhteystiedot

Elan Ski Shop

Elan Ski Shop

Alueen pyöräreitit

Kittilän ja Levin ympäristöstä löytyy monenlaisia kiinnostavia maastopyöräreittejä. Talvireittejä ylläpidetään ahkerasti, joten lumi ei ole este seikkailulle. Lähtisitkö Levitunturin kierrokselle, Kätkätunturin poluille vai kokopäiväretkelle Leviltä Ylläkselle?

Tutustu Outdooractiven kattavaan reittioppaaseen. Levin alueella voit myös tarkistaa reittien kunnossapitotiedot reaaliajassa: kesäpyöräilyreitit / talvipyöräilyreitit.

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää