Levi

Fillariovelle

Levi >
Fillariovelle

Fillari ovelle - helpoin tapa vuokrata pyörä

Levin alueella Fillariovelle toimittaa e-fatbiken suoraan ovellesi! Pyörä toimitetaan toivomaasi osoitteeseen klo 10 ja noudetaan päivän päätteeksi pois klo 17. Voit polkaista matkaan suoraan pihastasi.

Levillä on mahtavat puitteet pyöräilijälle ympäri vuoden, sillä monipuolisia reittejä ylläpidetään aktiivisesti myös talvella. Sähköavusteisella fatbikella selviät kevyesti haastavammissakin olosuhteissa.

Tee varaus

Valitse sähköpyörä ja ajankohta

Yhteystiedot

Fillariovelle

Fillariovelle

Alueen pyöräreitit

Kittilän ja Levin ympäristöstä löytyy monenlaisia kiinnostavia maastopyöräreittejä. Talvireittejä ylläpidetään ahkerasti, joten lumi ei ole este seikkailulle. Lähtisitkö Levitunturin kierrokselle, Kätkätunturin poluille vai kokopäiväretkelle Leviltä Ylläkselle?

Tutustu Outdooractiven kattavaan reittioppaaseen. Levin alueella voit myös tarkistaa reittien kunnossapitotiedot reaaliajassa: kesäpyöräilyreitit / talvipyöräilyreitit.

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää