E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus taas ajatellaan, että sähköpyörää on vaikea hallita. Mutta ovatko asiat todellisuudessa näin?

Sähköpyöräily sopii kaikille kuntoon katsomatta

Sähköavusteisten läskipyörien käyttöä ei tarvitse pelätä tai jännittää, sillä niiden tarkoituksena on tehdä luonnossa liikkumisesta mahdollisimman helppoa. Sähköpyöräilemään voi todellisuudessa lähteä kuka tahansa kuntotasosta riippumatta. Pyörän sähkömoottori avustaa polkemista, ja sen tehoa voi säätää itselle sopivaksi oman tarpeensa mukaan.

Maastossa pyöräillessä hurahtaa helposti pitkäkin matka täysin huomaamatta. Sähköpyörän avulla lähes jokainen voi tehdä jopa 10 kilometrin retken! Tämä takaa sen, että matkakohteen nähtävyyksiä ja luontoa pääsee ihastelemaan myös reiteillä, jonne esimerkiksi autolla ei pääse. Ottamalla näin matkakohteestasi kaiken irti, luot samalla unohtumattomia muistoja!

Sähköpyöräily sopii loistavasti yhteiseksi tekemiseksi.

Sähköpyörä pysyy hallinnassa

Sähköpyörän toiminta perustuu polkemisen avustamiseen. Tämä tarkoittaa, että akun tehoa hyödynnetään vain polkiessasi pyörää. Sähköavusteista läskipyörää oppii ajamaan vaivattomasti kuka tahansa – pieni alkutotuttelu yleensä riittää ja avustukseen tottuu nopeasti. Maastossa liikkumisen helppous ja hauskuus on avustuksen ansiosta taattu ja voitkin halutessasi pyöräillä jopa mäkisessä maastossa hikoilematta. Sähköpyörän hallinta on helppoa ja siksi se onkin lähes kaikille sopiva kulkuväline.

Suosittelemme kokeilemaan rohkeasti sähköavusteisella läskipyörällä ajamista ja kokemaan uusi, hauska tapa liikkua luonnossa.

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää