Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan, mikäli mielii päästä eteenpäin. Fatbiken leveät neljän tuuman renkaat ja matala rengaspaine mahdollistavat turvallisen pyöräilyn haastavammillakin reiteillä ympäri vuoden. Ronski rengas ei pelästy lunta, pehmeää hiekkaa, soraa tai maaston epätasaisuuksia. Paksun renkaan vuoksi paino jakautuu suuremmalle alueelle, minkä ansiosta pyörä kulkee tasaisesti kivien ja juurien yli. Fätin kanssa maastopyöräily onnistuu varmasti kokemattomammaltakin pyöräilijältä.

Oikeanlaiset renkaat takaavat helpon etenemisen.

Sähkö auttaa eteenpäin

Sähköisen fatbiken toimintaperiaatteena on sähköavusteisuus. Sähkömoottori toimii vain poljinliikkeen aikana ja tunnistaa polkaisujesi voiman, jonka perusteella se avustaa liikkumistasi aina 25 km/h nopeuteen asti! Sähköavustus takaa mukavan maastolenkin kaiken kuntoisille pyöräilijoille: kun ei hyydy ylämäkiin, voi valita huoletta pidemmänkin lenkin ja nauttia maisemista. Pyörän sähköavustusta voi säätää kolmelle eri teholle, tai avustuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kokonaan pois. Tuleeko pyöräillessä hiki vai ei – päätä itse.

Luonto avautuu sähköpyöräilijälle.

Mahdollisuutesi nauttia luonnosta nousee efatbiken ansiosta täysin uudelle tasolle. Oli tarkoituksenasi sitten nauttia kansallispuistojemme maisemista, tai käydä kalastamassa Päijänteellä, on sähköavusteinen fatbike ratkaisusi. Sen avulla koet retkeilyn aivan uudella tavalla, jatkuvasti hymyillen. 

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää