Viisi syytä vuokrata sähköfatbike

Moni huomaa sähköläskipyörät ensimmäistä kertaa lomakohteissa. Järeärenkaisia pyöriä tulee vastaan kaduilla ja maastossa ympäri vuoden, myös talvella. Kenelle läskipyörä soveltuu tai mikä idea sähköpyöräilyssä ylipäätään on? Läskipyörän vuokraus on helpoin tapa tutustua lajiin.

fatbike reitit

Tässä viisi syytä, miksi kannattaa vuokrata efatbike.

1. Sähköpyörällä kuka tahansa voi ajaa 10 km lenkin. Pyörä auttaa sinua juuri sen verran kuin haluat, joten voit nostaa sykettä tai olla nostamatta.

2. Sähköpyörällä pääset helposti paikkoihin, joihin et viitsisi esimerkiksi patikoida. Suomessa on valtava määrä upeita kohteita esimerkiksi saaristossa, järvi-Suomessa ja lapissa, jotka voit helposti saavuttaa sähköfatbikella.

3. Sähköpyörä tasoittaa kaveriporukan erot. Jos et ole tähän mennessä voinut lähteä juoksulenkille kavereiden kanssa kuntotasoerojen vuoksi, sähköpyörällä voit nostaa tai laskea moottorin voimakkuutta tarpeen mukaan. Näin voit nauttia kuntoilusta yhdessä ystäviesi kanssa, vaikka mukana olisi eri tasoisia liikkujia.

4. Sähköpyörällä koet Superhessun voimat käytännössä! Et voi olla nauramatta ajaessasi mahdottomalta tuntuvan mäen kevyesti ylös.

5. Sähköpyörä kasvattaa kuntoasi mukavalla tavalla, vaikka liikunta ei olisi muuten mielestäsi parasta mahdollista tekemistä. Paljon puhutaan siitä, että sähköpyörä ei ole kuntoilua. Vakuutamme, että se on sitä mitä suuremmissa määrin, mutta jokainen metri on oikeasti mukavaa ja motivoivaa kaiken kuntoiselle.

Suosittelemme lämpimästi vuokraamaan sähköläskipyörän ja kokeilemaan, miltä hauskuus tuntuu. Löydät vuokrauspisteemme efatbike.fi kohteet-valikosta.

AJANKOHTAISTA

Tunturi EMAX

Miten sähköfatbike toimii?

Yleisestä harhaluulosta huolimatta, sähköpyöräily ei ole vaativaa tai vaarallista. Sähköfatbike ei todellakaan keuli vipua vääntämällä, eikä vauhti kiihdy hallitsemattomaksi huomaamatta. Sähköpyörälläkin täytyy polkea koko ajan,

Lue lisää
efatbike.fi

E-fatbike sopii kaikille

Voi olla, että sähköavusteisella läskipyörällä pyöräily tuntuu haastavalta ajatukselta. Usein ennakko-oletuksena onkin ajatus, että pyöräily maastossa tai muilla reiteillä on raskasta tai jopa vaarallista. Joskus

Lue lisää