Maasto­pyörä­reitit Suomessa – parhaat reitti­oppaat

Pyörä alle ja menoksi – mutta minne? Kokosimme parhaat reittioppaat pyöräilijöiden iloksi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että osa oppaista on käyttäjien itsensä ylläpitämiä, joten välillä seikkailumieli on reissussa tarpeen.

Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia maastopyöräilyreittejä!

Outdooractive on seikkailijoiden tietopankki

Outdooractive on kokonaisuus, josta löydät reittejä Suomessa ja ulkomailla. Kartat palvelevat kaikkia luonnossa liikkujia, ei vain pyöräilijöitä. Reittihaut voi kuitenkin suodattaa haluamallaan tavalla, eli voit etsiä reiteistä esimerkiksi vain pyöräilyreittejä tai kaventaa hakua entisestään pelkkään maastopyöräilyyn. Outdooractivesta löydät myös kiinnostavia artikkeleja, majoitusvaihtoehtoja ja vinkkejä.

Tutustu: Outdooractive.

Jälki.fi on karttapalvelu pyöräilijöille

Jälki.fi on karttapalvelu pyöräilyn harrastajille, joten voit olla varma, että täältä löydät viimeisimmän tiedon alueen reiteistä. Huomioi, että reitit ovat käyttäjien itsensä lataamia, joten kuvaukset voivat olla puutteellisia. Voit ladata palveluun myös omia reittisuosituksiasi ja editää näin pyöräilyä Suomessa.

Tutustu: Jälki.fi.

Retkikartta.fi on Metsähallituksen karttapalvelu

Retkikartta on Metsähallituksen tarjoama karttapalvelu, josta löydät valtion ja kuntien retkikohteet, reitit ja tulistelupaikat. Kattava karttapalvelu toimii hyvänä apuna, kun suunnittelet seuraavaa reissuasi.

Tutustu myös Metsähallituksen Luontoon.fi-sivuihin, joilta löytyvät listattuna esimerkiksi kaikki Suomen kansallispuistot ja parhaat retkivinkit kohteisiin. Sivustolta löytyy tärkeää tietoa jokamiehenoikeuksista, jotka kannattaa ottaa haltuun ennen reissua.

Tutustu: Retkikartta.fi

AJANKOHTAISTA